ämnen

07 februari 2010

Mystiskt

Mystiska saker sker i vårt hem.
Förutom att det försvinner strumpor, se tidigare inlägg, sladdar som lyser med sin frånvaro (ständigt sladden till kameran) och andra saker så har det nu lossnat tangenter från datorn! Det började med F6, och nu har även End och PrtSc/SysRq lossnat!
De verkade först vara putsväck, men de har efter ett intensivt spanande återfunnits relativt oskadda (ni anar inte va små de är).
Hur får man fast dem igen??
Det finns små saker med hål i som ska lirkas fast i tangenten och sen fast på tangentbordet. Vad bra jag är på att förklara...nån som fattade?
Jag har dock efter ett intensivt tankearbete hittat en misstänkt förövare (se bild till höger). Resten av ligist-familjen är också på sannolika skäl misstänkta för inblandning i det som nu kallas för Tangent-kuppen i Stureby. (Se mitten och nöje för att imitera kvällspressen.)

Nu ska jag pillemoja med dessa oliiidligt små tangenter med medföljande grunkor. Måste putsa brillorna.

Nån som vet om detta är VIKTIGA knappar till datorn? Klart man vill ha en hel dator, men måste man ha F6, End och PrtSc/SysRq knapparna?!

Forts följer.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om det är en bärbar dator så är det jääävligt svårt att få fast dem igen. De sitter fast med en liten mojj som man måste snäppa fast dem i. Trist...

Lycka till med terapiarbetet

Ezilg sa...

det är en bärbar...

Hej och välkomna!

Jag bloggar om lite allt möjligt.
Katter.
Olika pysselprojekt.
Livet och sånt.