ämnen

22 april 2010

Tjejjerna

Ska på tjejhelg med mina kompisar på lördag.
Vi är ett gäng på 6 tjejer som har känt varandra sen urminnes tider. En av dem har jag känt sen 1971 (huvva nästan 40 år!) och de andra har hakat på under resans gång som man säger. Vi har varit på diverse charterresor genom åren, pluggat ihop, ålandskryssat, tröstat vid brustna hjärtan, partajat ja ni fattar va?

Mest av allt har vi skrattat ihop, med en brutal humor som antagligen ingen utomstående skulle fatta. På vägen har diverse pojkvänner, sedemera äkta makar och barn tillkommit. Även dessa kan ibland skaka på huvudet åt vad vi skrattar åt.

Vi har en "klubbkassa" dit alla betalar 200:- i månaden, så att vi kan finansiera då vi vill ut och resa. Den startades inför våra 40-årsdagar och just det året gick resan till Skiathos och för drygt ett år sen var vi på Madeira (eller Maderia som nån skrev i ett mail...och sedan var ett vedertaget begrepp). Madeira var det enda resmålet som fanns som passade vår semestervecka, men det fina med det hela är att det egentligen inte spelar nån roll vart vi åker utan det är sällskapet som är det viktiga.

Tiden mellan våra träffat kan variera, men det är bara att ta vid där vi slutade.

Nu har vi inte setts sen en kräftskiva, så det är verkligen dags!

Promenera, äta, dricka vin, spela spel, prata och skratta!

Nån som vill byta? Jag byter i allafall inte bort helgen!

Inga kommentarer:

Hej och välkomna!

Jag bloggar om lite allt möjligt.
Katter.
Olika pysselprojekt.
Livet och sånt.