ämnen

18 oktober 2009

Omaka strumpor

Håller på att fixa i garderoben,
d v s, försöker slänga gamla kläder som jag inte behöver. Det är inte lätt för en gammal hamster som jag (se tidigare inlägg).
Vissa saker kan jag ju vilja ha så småningom - om två år? Även om jag inte har saknat dem på de senaste fyra åren.

Varje morgon letar jag som en galning efter rena trosor, strumpor och en tröja som jag vill ha på mig. Det finns alltid rena kläder, frågan är bara var de finns...


Jag är inte den ordningssamma typen direkt. Rena underkläder kan ligga i lådan där de ska ligga, hänga på torkställningen eller i nån hög - nånstans.

Ibland på tv eller i tidningen visar de folk som har pedantisk ordning i sina stora "dressingrooms". Då blir jag grön av avund - JAG VILL HA!! Ordningen kanske kommer om man har en stor "walk-in-closet"?? (Hoppas)

En dag kanske Simon & Thomas kanske kommer och organiserar om vårt hem = helst förvaringssystemet, om man får välja. Vi behöver inget flashigt kök - vi behöver organiserade garderober.

Iallafall; så har jag gått igenom tros/strump/bh-lådan nu...hm...24 omaka strumpor. Hur är det möjligt? Jag tror inte på att det är nån som äter strumporna (googla torktummelmonster) utan det måste ju vara jag som har haft bort dem på nåt sätt!

När jag var singel så ägnade jag nästan varje söndag åt tvätten. Strök och parade ihop strumpor och donade. På ett nästintill perverst sätt, strök jag örngotten så att de skulle ligga i snörräta rader i linneskåpet.
På jobbet kunde jag ändra hur kollegerna hade vikit filtarna; de måste ligga i raka högar.
Idag; som kollega, nöjer jag mig med att sortera mellanmålsmuggarna efter färger. (erkänner att det är jag om nån har undrat)

Som sambo har jag tyvärr ´changserat´ (hur stavas det?) när det kommer till tvätten.

Tillbaka till det privata - ordningen va det ju. Det ordnar sig ju varje dag i och för sig, jag har kläder att sätta på mig. Jag kommer i tid till jobbet. Så vad är problemet?

Jo, att jag stör mig på att det ska vara så @™'*'@@ svårt att hålla ordning på grejorna!

Tvättmaskinen går för fullt nu också. Bara för att jag ska få nya högar, tvätt på torkställningen, låda att röja runt i på morgonen, maskiner att tvätta osv

Ikväll blir det den omtalade portersteken, klyftpotatis och svartvinbärsgelé. Där har jag ordning på sakerna...

hejhej

Inga kommentarer:

Hej och välkomna!

Jag bloggar om lite allt möjligt.
Katter.
Olika pysselprojekt.
Livet och sånt.